keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kolme Sisarta ja yksi Cologne

Hyvät lukijani,

Olen taas viime aikoina viettänyt työkiireiden takia hiljaiseloa blogissani. Yritän nyt taas hiukan ryhdistäytyä tälläkin saralla ja aloitan kertomalla teille PP Perfumes -tuoksumerkkimme tulevista lanseerauksista. Hannele saa seuraa neljästä uudesta tuoksusta: kolmesta eau de toilettesta ja yhdestä unisex-colognesta.

Kolmesta Eau de Toilette -sisaresta ensimmäinen Aurora EdT, jonka olen aiemmin esitellyt blogissani nimellä Amor Sacro. Aurora on täyteläinen chypre-vivahteella maustettu kukkaistuoksu, jossa hyasintti, narsissi ja iiris virittävät kirkollisten juhlapyhien tunnelmaa.

Toinen siskoksista on Helena EdT. Helena puhdas ja raikas tuoksu keväisestä Helsingistä. Tuoksu aukeaa earl grey teen, juhannusruusun ja siiderin sävyillä. Sydäntuoksu on valkean kukkainen (lehmus, gardenia, magnolia) ja aldehydinen. Pohjanuoteissa tuoksuvat merelliset ja vanhan Marseille-saippuan sävyt.

Kolmas sisaruksista - kuopus - on äänekäs, rääväsuinen ja kapinallinen Lisette Eau de Toilette. Lisette on luksuspissis, joka pitää kyynärpäitä pöydällä ja puhuu ruoka suussa. Lisette käy nurkan takana tupakalla. Lisette ajaa ratikalla pummilla ja maksattaa sakot isällään. Lisettessä tuoksuvat Pêche Melba -jäätelöannos, vadelma, lakritsi, patsuli ja vetiver. "Tu es mechante! Tu es libre! Tu es Lisette!"

PP Perfumes Eau de Cologne on raikas sekoitus sitruksia, kieloa, tonkapapua, kanelia ja yrttejä. Cologne sopii sekä miehille, että naisille. Se tuo raikkaan provencelaisen tuulahduksen kuumiin kesäpäiviin.

3 kommenttia:

  1. Oijoi, kuulostaapas hyvältä setiltä! Tuskin maltan odottaa! Erityisesti Lisette kiinnostaa... ;-)

    VastaaPoista
  2. Mahtavuutta! NUUUUH!!!! :) Mohn, Lisette on ihana!

    VastaaPoista
  3. Njom, enpäs muista näistä enää oikein mitään. Nämä täytyy päästä nuuskimaan uudelleen.. :)

    VastaaPoista